Stressaako uuden asunnon etsiminen? Kokeile äänikirjaa!

Uuden vuokra-asunnon löytäminen voi olla stressaavaa aikaa. Aikaa kuluu niin hakemusten täyttämiseen ja lähettämiseen kuin asunnossa vierailemiseen. Uuteen asuntoon muuttaminen on iso muutos, ja siksi moni haluaa varmistaa ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista, että asuinalue sijaitsee mukavalla paikalla, asuintilat ovat päällisin puolin kunnossa ja vuokraisäntä on mukava. Lisäksi hakijalla saattaa olla monia muitakin kriteerejä ja asuntomarkkinoiden] käydessä monissa kaupungeissa kuumina, asunnon löytämiseen voi joillakin kulua viikkoja tai jopa kuukausia, siinä missä toisilla onni potkaisee heti seuraavan kulman takana ja uusi asunto löytyy heti. Jos uuden asunnon etsiminen stressaa, on tärkeää osata muistaa myös rentoutua!

Lataa äänikirjasovellus ja nauti

Äänikirjojen kuuntelun aloittaminen on varsin helppoa ja voit itse asiassa kuunnella äänikirjaa vaikkapa matkalla asuntonäyttelyyn! Pääset helpoiten alkuun lataamalla haluamasi äänikirjasovelluksen Android-laitteelle Google Play –kaupasta ja Applen laitteelle AppStoresta. Äänikirjan kuuntelua varten tarvitset älypuhelimen tai tabletin sekä kuulokkeet, varsinkin, jos aiot nauttia äänikirjoista myös julkisilla paikoilla.

Kuuntele missä vain

Äänikirjojen etuna tavalliseen kirjaan verrattuna on erityisesti se, että äänikirjat eivät paina yhtään sen enempää kuin puhelimesi tai tablettisi, eli voit kuljettaa taskussa samaan aikaan kymmeniä eri kirjoja. Voit ladata kirjoja myös offline-tilaan ja sukeltaa äänikirjan maailmaan myös matkalla lentokoneessa tai junassa, jos puhelimen nettiyhteys katoaa.

Kätevän seurannan ansiosta voit asettaa itsellesi vaikkapa viikoittaisen tai kuukausittaisen tavoitteen – jo kirja kuussa auttaa laskemaan uuden asunnon etsimiseen liittyvää stressiä ja pitämään aivosi virkeämpinä! Ainoa huono puoli äänikirjoissa onkin oikeastaan se, että tänä päivänä eri äänikirjasovellusten valikoima on niin suuri, että valinnan vaikeus voi iskeä. Onneksi sovellus voi auttaa suosittelemaan sinulle mieltymyksiisi ja lukuhistoriaan pohjautuvia teoksia!